"Albert Heijn tovert je winkeltrip om tot een Efteling avontuur: Hamsterknuffels, Sprookjessoep en meer!"

08-02-2024

Gooi je winkelmandje maar vol en zet je schrap voor een magische trip naar sprookjesland, rechtstreeks vanuit de Albert Heijn! Vanaf 12 februari tot 3 maart 2024, transformeert de Albert Heijn in een ware Efteling-souvenirwinkel. Met korting op Efteling-tickets, voedsel en drinken in het park, en ook nog eens tickets voor de betoverende Efteling-theatershow CARO, is het feest compleet.

De hoofdrolspelers van deze actie? Drie gloednieuwe Efteling-hamsterknuffels, allemaal klaar om je huis te veroveren. Elfje, Kikkerkoning en Geitje, allen ongeveer 20 centimeter hoog, zullen straks de sterren van je kinderkamer zijn. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €7,99, deze knuffelbeesten zijn een must voor elke Efteling-fan.

Een andere spectaculaire toevoeging aan de Efteling-collectie is het unieke Efteling Blond-Amsterdam servies, versierd met de iconische Droomvlucht en Symbolica. Vanaf 12 februari kan je je dineertafel omtoveren in een sprookjesachtige setting met dit exclusieve servies, dat alleen bij Albert Heijn te koop is.

En als je dacht dat dat het was, dan heb je het mis. Maak je klaar voor de rood-met-witte-stippensoep! Met dit handige verspakket kan je in een flits je eigen tomatensoep met witte stippen maken, alsof je in het Sprookjesbos bent.

En last but not least, kunnen de kleintjes in stijl rondlopen met de nieuwe Efteling badjasjes. Of je nu kiest voor de groene draak met vleugels, rode stekels en een staart, of de bloemrijke, glanzende elfenvleugels, deze badjassen zijn een hit. Verkrijgbaar in de maten 98-104, 110-116, 122-128 en 134-140, voor €14,99.

Maar wacht, er is nog meer! Je maakt ook kans om je favoriete hamsterknuffel te winnen. Vul gewoon het formulier in en wie weet, misschien komt jouw favoriete hamster wel bij jou thuis! Dus waar wacht je nog op? Ga naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn en duik in de magische wereld van de Efteling!

Bron: Efteling Blog

Het Efteling Familiekookboek

Het Efteling Familiekookboek

Bekijk dit product
Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak - Bordspel

Bekijk dit product
De Efteling sprookjes omnibus

De Efteling sprookjes omnibus

Bekijk dit product
Sprookjesboom: De Film

Sprookjesboom: De Film

Bekijk dit product