Efteling Speelparadijs: Breng de magie naar je woonkamer!

05-03-2024

Wat een feest, wat een pret! De Efteling, het sprookjesachtige pretpark dat ons hart al decennia lang sneller doet kloppen, heeft weer een nieuwe reeks bordspellen en puzzels in de aanbieding. Voor jong en oud, voor doorgewinterde puzzelaars en beginnelingen, er zit voor ieder wat wils bij. En je hoeft er niet eens de deur voor uit: haal het betoverende park gewoon naar je eigen woonkamer!

Bij Efteldingen, de souvenirwinkel aan de hoofdingang van de Efteling, vliegen de spellen als warme broodjes over de toonbank. Maar ook de overige souvenirwinkels in het park hebben een selectie van deze spellen in hun assortiment.

Beginnen we met de crème de la crème, de Efteling-editie van Monopoly. Dit is geen standaard Monopoly, nee, hier koop je geen saaie straten, maar betoverende Efteling-attracties en -verblijfsaccommodaties. Max & Moritz of het Sprookjesbos en Symbolica? Maak je keuze en speel erop los. Voor een magische € 55,- is dit spel van jou.

Efteling Pim Pam Pet is een spel voor jong en oud. Wie weet het meeste van de Efteling en wandelt als eerste een rondje om de paddenstoel? Voor slechts € 16,- kan je familie en vrienden uitdagen in dit spel.

Ganzenbord in Efteling-stijl? Jazeker! Met de Efteling Ganzenbord Piraña-editie beland je in een spetterend avontuur waarbij de stroomversnelling je route bepaalt. Probeer de waterspuwende Inca-goden te ontwijken en bereik als eerste de finish. Dit spel is te koop voor € 20,-.

Voor de jonge drakenjagers onder ons is er de Efteling Stratego Junior Joris en de Draak. In dit spel staan water en vuur tegenover elkaar in een strijd om als eerste de draak te verslaan. Voor € 22,50 waan jij je een echte held.

De Efteling-editie van Mens Erger Je Niet Sprookjesboom neemt je mee op avontuur door het Sprookjesbos. Probeer zo snel mogelijk met jouw favoriete Sprookjesbosbewoners het midden van het bord te bereiken. Dit spel is te koop voor € 17,50.

Voor de puzzelfanaten zijn er de speciale Efteling-puzzels. Of je nu gaat voor de Fata Morgana- en Sprookjesbos-versie van Jan van Haasteren of de mysterieuze WasGij? Efteling puzzel, je kunt hier uren zoet mee zijn. Deze puzzels zijn verkrijgbaar voor € 20,- per stuk.

Speciaal voor de kleintjes is er de Jan van Haasteren Junior met Max & Moritz. Deze puzzel van 360 stukjes laat zien hoe Max en Moritz kattenkwaad uithalen in de Efteling. Deze puzzel is te koop voor € 12,-.

Ook de klassieke gezelschapsspellen Domino, Memory en XL Kwartet krijgen een Efteling-twist. Deze spellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kunnen gespeeld worden met 2 tot en met 4 personen. De spellen zijn te koop voor € 7,50.

Voor wie graag de hoogte in gaat, zijn er de Efteling 3D-puzzels. Maak een puzzel van Baron 1898, Symbolica of Raveleijn. De puzzels zijn te koop voor € 20,- per stuk. De unieke 3D-puzzel van het Huis van de Vijf Zintuigen is een echte blikvanger. Deze uit hout gesneden puzzel bestaat uit 87 stukjes en is binnen anderhalf uur in elkaar te zetten. De puzzel is te koop voor € 45,-.

Dus waar wacht je nog op? Haal de magie van de Efteling naar jouw huiskamer met deze betoverende spellen en puzzels!

Bron: Efteling Blog

3D Efteling Knutselkamer-Symbolica-Knutselkamer

3D Efteling Knutselkamer-Symbolica-Knutselkamer

Bekijk dit product
Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Jokie Efteling badboekje, badspeelgoed - baby peuter speelgoed - Bambolino Toys

Bekijk dit product
Efteling - Huis van Sneeuwwitje - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Efteling - Huis van Sneeuwwitje - Woonaccessoires en seizoensgebondendecoratie

Bekijk dit product
Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña Wildwaterspel - Bordspel

Bekijk dit product